Vastgoed Kopen

Voor kopers biedt Excellence een service van zoektocht tot sleuteloverdracht. Onze experts die elk bekend zijn in het land waar u wil investeren kennen daar te taal, cultuur en geldende wetten. Zij zoeken voor u het juiste object of het nu gaat om een villa, appartement, hotel, B&B of ander privé of commercieel vastgoed.

wij hebben de contacten, kennen de plaatselijke cultuur en kennen de wet zo zorgen wij ervoor dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Vastgoed Verkopen

Bent u eigenaar van bouwgrond, een woning, appartement, hotel, restaurant, opslagplaats of loods, kantoorpanden of ander privé of commercieel vastgoed en u zoekt een koper of investeerder, neem dan contact op met ons hoofdkantoor en wij zullen de juiste expert uw verkoop laten begeleiden tot aan de sleuteloverdracht. Excellence zorgt voor persoonlijk contact tijdens het gehele verkooptraject.

Momenteel zijn wij dringend op zoek naar bouwgronden, vakantie woningen appartementen en commercieel vastgoed voor de toeristen sector in de regio van Spanje, Malta en Monte Negro.

In Nederland zijn wij op zoek naar leegstaande kantoorpanden.

Excellence heeft contacten met investeerders in onder andere Rusland en China, verder hebben wij vertegenwoordiging door heel Europa.

Start typing and press Enter to search