Vakantiehuis in Monte Negro

Excellence is vertegenwoordigd in Monte Negro. Door de vele contacten aldaar kunnen wij u een optimale service bieden als u een vakantie woning of apartement daar wil kopen of laten bouwen.

Door de enorme veelzijdigheid die Monte Negro biedt heeft u de keuze aan de riviera, de kuststreek direkt aan de zee. In plaatsen als Budva, Becici, Petrovac en Sveti Stefan heeft u de keuze uit talloze appartementen, luxe penthouses en villa’s,

Meer over projecten in Budva, Sveti Stefan, Becici

In de mooiste baaien van Zuid Europa vind u plaatsen als Hercec Novi, Tivat met Porto Monte Negro, en Kotor met de oude stad koter die op de Lijst staat van Unesco erfgoed en geteld kan worden tot 1 van de 10 mooiste plaatsen op de wereld.

Meer over projecten in Herceg Novi, Tivat, Porto Monte Negro en kotor

In de bergen vind u de rust en de ongerepte natuur met plaatsen als Zabljac en Kolasin dit zijn twee sneeuwzekere skigebieden waar vier tot zes maanden veel sneeuw ligt en regelmatig op natuurlijke wijze nieuwe sneeuw komt een Amerikaanse investeringsmaatschappij voorspeld dat Kolasin binnen enkele jaren 1 van de drie top ski gebieden in de wereld zal zijn, in de zomer kan men er Hiken, Mountainbiken, Segway touren en raften op de wilde rivieren.

Meer over projecten in de bergen Zabljac en Kolasin

Het is nu de tijd om te investeren in de snelst groeiende vakantie gebieden van zuid Europa.

Voor meer info neem vrijblijvend contact met ons op

Start typing and press Enter to search